22 Januara, 2023
Pregledi: 270
Id: 18464

More Tivat

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 6
Kupatilo: DA
Parking: DA
Opis:

Apartmani More Tivat

Porodična kuća se nalazi na samoj obali mora.Posjedujemo 2 studio apartmana.Nalazimo se na 1500m od centra grada i 1500m od aerodroma.

Od magistralnog puta kod autobuske stanice se odvaja put od 400m koji dovodi do nas.Mir i tišina ce vam omoguciti idealan odmor za vas i vasu djecu.Nema saobracaja ni guzve da vas uznemiravaju tokom vaseg boravka.

Apartmani su kompletno opremljeni,klima,tv,mini kuhinja,posudje,frizider,sto I stolice,kupatilo,balkon,wifi....Vode imamo 24 sata dnevno.U rezervaciju apartmana u cijenu je naravno uracunato i,parking mjesto,lezaljke,suncobrani I ljetni tus

. Ispred kuce se nalazi zajednicka ljetna kuhinja koju koriste iskljucivo nasi gosti koja je kompletno opremljena. Kao sto vidite na slici ispred kuce se nalaze veliki suncobrani sa stolom i stolicama koji takodje mozete da koristite.

Boravkom ispred kuce I uzivanjem u pogledu na more koji se prostire na Sveti Marko i pogled na vasu djecu koja se kupaju odmah ispred vas daju vam ugodan I opusten odmor.

Gosti koji su boravili kod nas proteklih godina su veoma zadovoljni I svake godine je sve teze doci do slobodnog termina,zato rezervisite na vrijeme. Za potvrdu rezervacije potrebna je uplata akontacije u visini 20% od ukupne cijene.

Ostatak sume se placa odmah po dolasku u apartman. Avans mozete poslati putem Western Uniona (elektronski transfer novca),a instrukcije vam posaljemo nakon rezervacije apartmana.

Ulazak u apartman je posle 11:00am (na dan dolaska).Gost je duzan napustiti apartman do 9:00am (na dan odlaska).

Izleti brodom  i obilazak Boke Kotorske.

Ime vlasnika: Dejan Jocic

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38269653304
Adresa: Tivat,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »