Bokeska noc Herceg Novi

Herceg Novi
16 Aprila, 2022
Pregledi: 378
  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share
    Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Cijena:
Opis:

Apartmani Herceg Novi

Hotel „Bokeska Noc“ Se nalazi u naselju Savina koje je najtisi kvart grada a i najsuncaniji. Hotel je udaljen od plaze pedesetak stepenica, a od centra grada 500 do 600 m. U nasem hotelu imacete mirne noci i ugodan boravak.

Pruzamo vam dvokrevetne i trokrevetne sobe sa balkonima prema moru i tri apartmana koja izlaze na travnjak i plocnik takodje sa pogledom na more.

Hotel ima svoj parking, praonu za goste,na recepciji kafu na racun kuce i svoj restoran gdije mozete dobiti dvije vrste dorucka Continental dorucak i Engleski dorucak. Hotel je kategorisan sa tri zvijezdice sto podrazumijeva da se sobe namijestaju svako jutro. Posteljina se mijenja svako cetiri dana, peskiri svaki dan, a u sobama i apartmanima ima klima, frizider, TV, Satelitska antena i internet.

Dobrodosli imacete prijatan boravak. Herceg Novi je smijesten na ulazu u Bokokotorski Zaliv sto omogucava divan pogled na ulaz i izlaz mnogih putnickih brodova koji posijecuju Boku. Kada idete iz Herceg Novog prema istoku nailazite na prelijepu Hercegnovsku rivijeru, a kada prodjete pored tijesnaca Verige nailazite na stari grad Risan, zatim Perast i poslednji u zalivu drevni grad Kotor koji je i zalog Boke Kotorske. Herceg Novi ima dva aerodroma Tivatski 25km i Aerodrom Dubrovnik 28 km.

Kada ste u Herceg Novom ne znate sto je toplije, sunce koje Vas grije ili ljudi koji Vas srecu. Grad je pun zelenila preko dvije stotine raznovrsnih rascvijetanih i zimzelenih drveca sto su pomorci vijekovima donosili da bi ukrasili svoj grad.

Herceg Novi ima 5 km dugo setaliste uz samu obalu na kojem mu moze pozaviditi bilo koji mediteranski grad. Boka Kotorska se napusta,ali se nikad ne zaboravlja.

 

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38231345788
Adresa: Herceg Novi,
Povezani oglasi
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »