22 Januara, 2023
Pregledi: 126
Id: 18235

DMM Tivat

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 6
Kupatilo: DA
Parking: DA
Opis:

Apartmani DMM Tivat

Donja Lastva je malo mjesto kraj Tivta, koje godinama čuva tradiciju i kulturu drevnih Tivćana, na samoj pjeni od mora, ukrašena kućama kamenicama i barkama. Opasana je obalom sa lijepim plažama dužine oko 2km.

Apartmani su smješteni svega 40-ak metara od mora, što daje užitak šetnje atraktivnom plažom čija struktura kamen, pijesak, beton zadovoljava svačiji ukus. Veoma je prijatan ambijent u kome saobraćaja gotovo da i nema pa se djeca mogu prepustiti bezbrižnoj igri! Uz obalu, na samo par minuta, šetajući rivom naići ćete na brojne kafiće, konobe i restorane, gdje možete uživatu u ukusnim jelima mediteranske kuhinje!

U ponudi imamo 5 apartmana od kojih su četiri četvorokrevetna i jedan dvokrevetni studio apartman! Svi apartmani su moderno opremljeni! Apartmani su okruženi zelenilom, što omogučava užitak u hladovini tokom sparnih ljetnjih dana!

Apartman A-2 se nalazi na spratu kuće. Sadrži dvije dvokrevetne spavaće sobe, kuhinju sa dnevnim boravkom i trpezarijom, kupatilo sa veš mašinom kao i terasu. Kuhinja je kompletno opremljena posuđem i u njoj se nalazi mašina za prane posuđa. U ovom apartmanu se nalazi lcd tv sa kablovskom tv, dvd player, postoji i mogučnost korištenje interneta. U dvorištu kuće se nalazi parking. Okolina apartmana je veoma zanimljiva, od sportskih terena, do molova sa turističkim brodicima koji imaju bogate ponude obilazaka Boke Kotorske i šire. U krugu od oko 40-ak metara nalaze se teniski tereni, golf tereni, košarkaški tereni, park sa šetalištem, riva Donja Lastva i veliki supermarket sa širokom ponudom proizvoda!

NE PRIMAMO KUCNE LJUBIMCE

Ime vlasnika: Marković Filo

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38269583116
Adresa: Tivat,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »