22 Aprila, 2022
Pregledi: 155
Id: 8485

Esperanza Utjeha

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Utjeha

Apartmani Esperanza imaju 4 Apartman, raspoređenih na 2 etaže (Gemini, Angels, Pisces, Lion), veliku kuhinju i veliku terasu.

U svakoj sobi nalazi se veliki bračni krevet, klima uređaj, sat tv, internet, pogled na more. Svaki apartman je namijenjen za boravak od 2 ili 3 osobe.

Kuhinja za svih soba je opremljena sa svim potrebnim: plinski štednjak, dva hladnjaka, perilica posuđa, roštilj, kompletan kuhinjski pribor i alat.Na ogromnoj terasi možete provesti vrijeme, prekrasan pogled na more i svjež bulevar.

Na krovu Esperanza postoji terasa za sunčanje s ležaljkama i tušem i lijepim pogledom na more.Do plaže 40 metara. Tu je i garaža za dva automobila. i besplatan parking.

Apartmani su vrlo dobre za odmor u jednoj ili dvije obitelji s djecom do 10 osoba.

Apartmani Vladilena se sastoje od 4 Apartmana, raspoređenih na 4 etaže, njihova imena: Safari, Marina, Family, Garden.

U svim apartmanima nalazi se kompletan set kuhinjskih alata , uključujući i električnu pećnicu, perilicu rublja, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, set kuhinjskih alata, tuš-kadu sa toplom i hladnom vodom, sat TV, DVD.

Apartman Safari na najvišem katu s posebnim ulazom. Po mogućnosti za obitelj od dvije ili tri osobe.Kroz veliki panoramski prozori i terase pruža se prekrasan pogled na more i planine. U sobi se nalazi veliki bračni krevet i fueton.

Apartman Marina sastoji se od dvije sobe sa zasebnim ulazom. Po mogućnosti, za obitelji od 3 ili 4 osobe.U jednoj sobi se nalaze dva odvojena kreveta. U drugoj sobi se nalaze dnevni boravak s kauč ležaj i ugrađenom kuhinjom.Velika terasa s prekrasnim pogledom na more i planine.

Apartman Family sastoji se od dvije sobe. Po mogućnosti za obitelj od tri ili četiri osobe. Jedna soba za roditelje s velikim bračnim krevetom, druga soba – dječja s dva odvojena kreveta. Dnevni boravak sa sat TV i DVD.U apartmanu se nalazi kupaonica. Apartman ima veliku terasu s koje se pruža prekrasan pogled na more i planine.

Apartman Garden sa terasom i pogledom na more. Po mogućnosti, za dvije osobe. Stan ima veliki bračni krevet.

Do plaže 100 metara. Tu je besplatan parking.

Prekrasan zaljev, nasuprot otoka Ulcini s čistim tirkiznom vodom i čistim plažama, ima miran obiteljski odmor bez buke i gužve. S tim u selu ima sve potrebne dobro opremljena infrastruktura: plaže, beach barovi, 5 restorana, pizzeria, trgovina, sportski teren, dobar pristup strojevima. U neposrednoj blizini apartmana nalazi dosta zelene.

 

 

 

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38267497936
Adresa: Dobra Voda,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »