17 Aprila, 2022
Pregledi: 278
Id: 6288

Jasna Herceg Novi

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Herceg Novi

Apartmani Jasna se nalaze 50m ispod glavne autobuske stanice u Herceg Novom i na 20m od glavnog gradskog trga i Starog grada.

U blizini je i gradska pijaca kao i poznato mjesto za uživanje -Gradska kafana. Plaža i Škver,(glavna marina), su udaljene 500m.

U blizini su i lokalni autobusi sa kojima za 10 minuta se dolazi do Portonovog u Kumboru.Veliki apartman ,53m2 ima zaseban ulaz sa velikim dvorištem i nadkrivenom terasom za sjedenje. Komplet opremljena kuhinja, kupatilo sa veš mašinom, zasebna spavaća soba sa plakarima i klima uređajem. Dnevna soba i trpezarija takođe imaju klima uređaj, tv i francuski balkon sa kog se pruža pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv.

Maksimalan broj osoba koji može boraviti u velikom apartmanu je 2 osobe. Manji studio apartman od 30m2 je opremljen klima uređajem, kupatilom, komplet opremljenom kuhinjom sa veš mašinom; ležaj za 2 osobe i terasa sa pogledom na stari grad i ulaz u Bokokotorski zaliv.

Maksimalan broj osoba koji može boraviti u studio apartmanu je 2 osobe. Parking-ulica spada u crvenu zonu i cijena parkinga po satu je 0.80 e ; postoji mogućnost uzimanja dnevne karte za parking u iznosu od 5 e kod glavne autobuske stanice.

Pušenje u apartmanima nije dozvoljeno. Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca u apartmanima. Prijem gostiju je na dan dolaska od 14 - 20h, a odjava je zadnjeg dana boravka do 10:00h.

Ime vlasnika: Jasna Veselinovic

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: 0038269322863
Adresa: Herceg Novi,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »