Jugoslavija Herceg Novi

Herceg Novi
17 Aprila, 2022
Pregledi: 131
  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share
    Share This Listing
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 20
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Cijena:
Opis:

Apartmani Herceg Novi

MOTEL "JUGOSLAVIJA" se nalazi u primorskom gradu Herceg-Novi , a tačna adresa našeg objekta je u prigradskom naselju Sutorina. Motel je počeo sa radom 2013. godine i iz godine u godinu se trudimo da što više napredujemo i da se usavršavamo, kako bi ostavili što bolji utisak na naše goste.

Na teritoriji našeg motela se nalazi restoran *TRAKTIR 333* koji posjeduje salu za ručavanje i dvije ljetnje terase na kojima se u večernjim časovima možete zabaviti i uživati uz zvuke lagane muzike.

U našem toplom i elegantnom ambijentu možete probati crnogorsku, rusku i italijansku kuhinju, napravljenu od svježih namjernica, a kuvari su vrlo kreativni i spremni su udovoljiti svakoj gastronomskoj želji gosta.

MOTEL "JUGOSLAVIJA" ima veliku teritoriju sa dva bazena, jedan za odrasle, drugi za djecu. Šest apartmana se nalazi odmah blizu bazena, što predstavlja komfornost gostiju, koji žele da se odmaraju danju na suncu uz prijatnu muziku ili uveče uz prohladni vazduh uz zvuke spokojnosti i prirode.

Pored velikog bazena, možete se zabavljati u društvu vaše porodice i prijatelja, igrajuci bilijar, stoni tenis ili fudbal. Ako se želite pozabaviti vašim izgledom i figurom, što je malo teže pored naše bogate i ukusne kuhinje, mi smo na sve mislili i napravili smo mini-teretanu.

Ukoliko želite potpunu relaksaciju, preporučujemo vam našu saunu i đakuzi, gdje se možete odmoriti i uživati, kao i osvježiti duh i tijelo.

A ukoliko ste avanturistički nastrojeni i želite bolje upoznati naš grad i državu, kod nas možete uzeti brošure turističke agencije i organizovati zanimljiv izlet za pamćenje. Okolina našeg objekta je sama priroda, čist vazduh, izolovana od buke i nemira.

U našem objektu ste sigurni, imate besplatan parking sa video nadzorom i tu je uvijek  noćni čuvar kojem se možete obratiti u slučaju potrebe.Takođe velika prednost našeg objekta je ta, što su vaši kućni ljubimci uvijek dobrodošli.

Naš objekat je pogodan za porodično odmaranje, jer posjeduje mnogo zanimljivih mogućnosti, koje smo već naveli, kao i dječiju igraonicu, kako bi i vaši mališani bili u potpunosti zadovoljni.

Uvjeravamo vas da ćete biti zadovoljni, i da će se naše osoblje potruditi da se rado sjećate vremena provedenog ovdje i naravno da ponovo budete naši gosti.

Ime vlasnika: Кристина Матич

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: 0038269144333
Adresa: Herceg Novi,
Povezani oglasi
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »