22 Aprila, 2022
Pregledi: 195
Id: 8711

Open Sea Utjeha

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Utjeha

Apartmani Open Sea Utjeha

Tražite moderan veliki stan ili veliki studio u prvom redu do mora na plaži (udaljenost do plaže samo 30 metara)?

Da li želite da se opustite u miru i tišini daleko od ceste okružena prekrasnom prirodom nije velika komora ne prenapučene plaže i navečer soundproofed moderni apartmani?

Kao takav, pozivamo Vas u hotel Open Sea Luxury Apartments u Utjehi, ova ponuda je samo za vas.Pogledajte reklamni video hotela na YouTube: https://youtu.be/mB3jVdZAKP4

Hotel Open Sea Luxury Apartments se nalazi u Utjehi koji je poznat za mir i spokoj, prekrasne plaže i prekrasnu prirodu. Utjeha je poznat i po vrlo čiste vode u moru gdje se pored plivanja, također možete ići ribolov i ronjenje. Tačna lokacija je miran dio tzv Utjeha.

Hladna Uvala. Ovoj lokaciji osigurava udaljenost od vreve velikog broja ljudi, puteva i drugih zvukova. Kompleks je udaljen od mora samo 30 metara. U blizini kompleksa nalazi se nekoliko manjih šljunčanih plaža sa blagim ulaskom u idealnu vodu za djecu.

Evo su i konkretne i stjenovitim plažama koje daje gostima izbor na kojoj plaži žele da se kupaju i opustiti daleko od stana ne više od 70-100 metara.Hotel Open Sea Luxury Apartments su dvije vile.

Villa 1 Početna sa četiri etaže u kojoj se nalaze dvanaest apartmana (8 sa dvije spavaće sobe, jedna zatvorena, druga otvorenog prostora ima veliki bračni krevet koji služi kao spavaća soba i dnevni boravak u kombinaciji s blagovaonicom i kuhinjom i 4 studija) vila, 2 samo do sada sa jednom katu i dva apartmana sa dvije spavaće sobe, jedna zatvorena, druga otvorenog prostora ima veliki bračni krevet koji služi kao spavaća soba i dnevni boravak u kombinaciji s blagovaonicom i kuhinjom.

Kapacitet apartmana je 5-6 ljudi i studija do tri osobe. Svi apartmani u vili 1 ima pogled na more. Svaki apartman ima dvije spavaće sobe (jedna zatvorena), visoko kvalitetan namještaj, vlastiti balkon (svaki s velikom spavaćom sobom apartmana ima svoj balkon), predsoblje, velika kuhinja, klima uređaj u glavnoj sobi, ventilator u spavaćoj sobi, WIFI i LCD TV sa satelitskim programima (FTA).

Studio apartmani imaju predsoblje, kuhinja, kupaonica, balkon s pogledom, klima uređaj, Wi-Fi i LCD TV sa satelitskim programima (FTA).

Ulazi u svim apartmani se nalaze u zgradi sa zadnje stepeništa jer balkona svih apartmana su usmjerene prema moru. Svaki balkon je opremljen sa stolom i stolicama.

Gosti su roštilja.Hotel ima dovoljno besplatan parking, ograđen i osvijetljen parking. Parking se nalazi na drugom ulici. Udaljenost od hotela je 150 metara.

Udaljenosti: trgovina - 500 metara, City Bar - 15km, Ulcinj - 12km, aerodrom Podgorica - 51km, aerodrom Tivat - 70 km

 

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38269497751
Adresa: Dobra Voda,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »