21 Decembra, 2022
Pregledi: 148
Id: 17989

Ponta Dobra Voda

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 6
Kupatilo: DA
Parking: DA
Opis:

Apartmani Vila Ponta Dobra Voda

Se nalazi u naselju Dubrava-Dobre Vode.

Naselje je udaljeno od Bara 10 km, a od Ulcinja 21 km. I sam naziv mesta govori da ima izuzetan prirodan i geografski položaj, naime na samoj je obali mora sa plažom Veliki Pijesak i na samo par kilometara od planine Rumije tako da u toku dana uživate u blagom maestralu sa mora, a noću u osvežavajućem „večernjaku“ sa planine.

Ova kombinacija klime čini ovo mesto izuzetno lekovitim i pogodnim za respiratorne organe, srčana oboljenja i prijatan odmor.

Vila je udaljena od mora 20m, od plaže Veliki Pijesak 80m, od samoposluge 50m, pekare 80m i restorana 60m. Smeštajni prostor u vili se sastoji od studia i apartmana, a u okviru njih ima dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni, petokrevetni i setokrevetni izbor.

Pojedinačno svaki smeštajni kapacitet ima svoj zaseban ulaz, terasu sa pogledom na more, kompletnu kuhinju, kupatilo, klimu, WiFi  i TV. Vila raspolaže i sopstvenim parking prostorom sa 11 parking mesta.

U pogledu infrastrukture vila raspolaže u dvorištu sa prostorom za odmor i zabavu u hladu vinove loze, ozidanim roštiljem i zabavnim parkom za decu sa toboganom, ljuljaškama, klackalicom i peskarnikom.

Voda je obezbedjena u toku celog boravka.

Za goste koji ne koriste sopstveni prevoz uslužno obezbedjujemo prevoz i dočekivanje gostiju sa aerodroma, železničke i autobuske stanice.

 

 

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38269613521
Adresa: Dobra Voda,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »