21 Aprila, 2022
Pregledi: 178
Id: 7630

Samardzic Herceg Novi

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Herceg Novi

Apartmani Samardzic Herceg Novi

Apartmani Samardžić se nalaze na jedinstvenoj lokaciji u Herceg Novom, u blizini Manastira Savina, u jedinstvenom ambijentu mediteranske vegetacije, na samo deset minuta lagane šetnje do starog grada i čuvene pjace Belavista ili, kako joj formalno ime glasi, Trga Hercega Stjepana.

Najbolje plaže Herceg Novog (Ćorovića plaža, Splendido, Galija, Golden Bay, plaža Hotela Plaže i sl.) udaljene su svega 400 metara od apartmana. Blizina šetališta V Danica, dugog 7 km, pruža mogućnost brojnih izleta brodom Bokokotorskim zalivom (posjeti Plavim horizontima, prekrasnim Žanjicama i Mirištu, Rosama i brojnim drugim atraktivnim kupalištima).

Usluge smještaja pružamo u porodično stambenom objektu. Raspolažemo sa 1/4 apartmanom (2+2), sa odvojenom spavaćom sobom i balkonom od kog se pruža pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv, kao i sa jednim 1/3 studio apartmanom (2+1) u prizemlju objekta.

Svi apartmani su samostalne stambene jedinice sa zasebnim ulazom, klimatizovani su i poseduju besplatan bežični Internet, LCD TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju i kupatilo. Gosti objekta imaju mogućnost besplatnog parkiranja na uličnom trotoaru (javna površina).

Cijena apartmana zavisi od termina i dužine boravka, kao i broja osoba.

Zelenilo i vegetacija Savinske dubrave, miran i porodičan dio grada obezbeđuju odlične uslove za pravi odmor. Očekujemo Vas.

Ime vlasnika: Sanja Samardžić

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38267362352
Adresa: Herceg Novi,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »