11 Marta, 2023
Pregledi: 276
Id: 19927

Vikendica Čanj

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 6
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Čanj

Vikendica se nalazi u najmirnijem i najlepsem delu Čanja. Dvorište je odvojeno od okoline, sa jedne strane velikim čempresima a sa druge gustim mediteranskim rastinjem, te vam na taj način pruža veoma veliku privatnost, a nalazi se na samo 400-500 metara ravnim putem od plaže.

Do vikendice se dolazi prvom (i jedinom) ulicom u koju se skreće sa ulice koja se pruža duž plaže. Nakon što prođete hotel "Montenegro", "Galeb" i "In" te skretanje za ulicu "Čanj 2" sa leve strane, skrenućete, takođe levo, u narednu ulicu "Smokvinu".

Pre samog kraja ulice (koja je prilično kratka) skrenućete desno na prazan plac preko kojeg se pruža makadamski put koji će vas posle 50ak metara dovesti do Vikendice.

U vikendici se nalaze tri spavaće sobe, dnevna soba povezana sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo i dve terase. Struja, voda internet i SatTV su dostupni 24h dnevno. Mesta za parking ima na pretek, a mir i tišina su vam garantovani!

U dve spavaće sobe se nalaze po francuski ležaj i garderober, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog dečjeg kreveta ili kreveca. U trećoj spavaćoj sobi, dečijoj, se nalazi krevet na sprat, krevet samac, garderober i police. U dnevnoj sobi se nalaze tri kreveta, stočić, fotelja na razvlačenje (mojica) i TV. U trpezariji se nalazi sto sa 5 stolica i dodatni frižider.

Kuhinja je opremljena sa šporetom, frižiderom, mikrotalasnom, čajnikom, duplom sudoperom, visećim delovima i policama. Kompletno je opremljena posuđem, krpama i svemu neophdnom za normalno funkcionisanje.

Kupatilo je sa tuš kabinom i mašinom ze veš, a sa severne strane kuće se nalazi и velika žica za sušenje veša, dok je sa zadnje strane tuš kabina za tuširanje napolju.

Na prvu od dve terase se ulazi iz kuhinje, a na njoj se nalazi sto sa klupama i stolicama, pogodan za ručavanje, a na samom kraju pomoćna sudopera. Hladovinu vam pravi vinova loza.

Gornja terasa se nalazi na krovu kuće i na nju se pristupa pomoću stepenica desno od ulaza u kuću. Sedenje je postavljeno u hladu čempresa, a sa nje se pruža predivan pogled na dvorište i okolinu.

  1. Jun - 20. Jun: 40e
  2. Jun - 30. Jun: 50e
  3. Jul - 20. Jul: 65e

21.Jul - 10. Avgust: 80e

  1. Avgust - 31. Avgust: 65e
  2. Septembar - 30. Septembar: 40e

Ime vlasnika: Nemanja Nedeljković

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38268133631
Adresa: Čanj,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »