20 Aprila, 2022
Pregledi: 236
Id: 7993

Vujacic Budva

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Budva

U samom centru Budve! Leto 2020: RENOVIRANO! Po najpristupačnijoj ceni.

Svim gostima želimo dobrodošlicu u mirno i tiho okruženje porodične vile Vujačić, locirane na samo 280 metara od Megamarketa, pijace i TQ Plaza i 500 metara od morske obale. Sedam studija,  kompletno opremljenih, idealni su za parove i porodice sa malom decom, kao i prijatelje koji uživaju na zajedničkim putovanjima.

Kuhinje su kompletno opremljene priborom za pripremu hrane, električnim čajnikom i frižiderom, što omogućava domaće obroke u kojima možete uživati za stolom u sobi i na terasi, tokom dana ili prijatnih večeri.

Kupatila su opremljena kadom ili tuš kabinom, zavesom, ogledalima i tečnim sapunom. Prijatna pamučna posteljina, po tri pamučna peškira standardnih hotelskih veličina za svaku osobu, udobnost jastuka i kreveta garantuju vam idealan odmor i prijatan san tokom boravka kod nas.

Funkcionalna kuća može postati vaše idealno mesto za odmor na Budvanskoj rivijeri kojem ćete se rado vraćati, poput naših stalnih gostiju.

Vila je smeštena u strogom centru Budve! Pored idealne lokacije, gostima su na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet, kablovska televizija, svakodnevno održavanje studija, klima uređaj, sef, redovna zamena peškira i posteljine u skladu sa kućnim redom i potrebama gostiju, fen, daska za peglanje, pegla, dvorište sa dvorišnom terasom i uslužni roštilj.

Boravak u našim studijima i ostale dostupne usluge će vaš boravak učiniti prijatnim. U skladu sa programom boravka uz naknadu su obezbeđeni parking, pranje veša i taksi prevoz.

Vila raspolaže sobama za pušače.

LOKACIJA

  • blizina centra 280 metara
  • blizina plaže 500 metara
  • blizina autobuske stanice 900 metara
  • blizina aerodroma u Tivtu 20 km (23 minuta)

Smeštena na centralnoj lokaciji u Budvi, u blizini pijace, prodavnica, na podjednakoj udaljenosti od Starog grada i Slovenske plaže, Vila Vujačić nudi ugodan i prijatan odmor u studijima za dve ili tri osobe. Glavna pijaca i Megamarket udaljeni su 4 minuta, glavna pošta 6 minuta, a morska obala 7 minuta lagane šetnje.

Plaža se nalazi na udaljenosti od 500 metara. Do Starog grada Budva, koji je udaljen 700 metara, stiže se za 10 minuta a do centra Slovenske plaže koji je udaljen 1 km dolazi se laganim hodom za 13 minuta šetalištem pored morske obale, duž kojeg se nalaze neke od najlepših taverni u Budvi.

OCENE naših gostiju:

Sergej:

  • номер просторный,со всем необходимым: душ с горячей водой, кондиционер, холодильник, wifi и даже небольшая кухня. также шкаф и балкон, где можно сушить вещи, а в коридоре утюг. спасибо хозяйке! встретила, заселила и помогла по всем вопросам. до моря 7 мин. рядом есть супермаркет и пекарня, там удобно завтракать. the room is spacious, with everything you need: hot water shower, air conditioning, refrigerator, wifi and even a small kitchen. also a wardrobe and a balcony where you can dry things, and an iron in the hallway. thank you, hostes! She met, settled and helped on all issues. walking to the sea = 7 min. there is a supermarket and a bakery nearby, it is convenient to have breakfast there.

Nataša:

  • Friendly staff ready to help, excellent location, very neat and clean facilities

 

Ime vlasnika: Vila Vujacic

Web sajt: https://vilavujacicbudva.wordpress.com/

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +381646163574
Adresa: Budva,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »