O NAMA

Misija i vizija

Nasa internet platforma Apartmani Crna Gora se bavi promocijom smještajnih kapaciteta u Crnoj Gori. Na našem sajtu ćete naći sve potrebne informacije (BLOG) za sva turistička mjesta u Crnoj Gori. Mozete saznati sve o mjestu koje zelite da posjetite i izaberete neki od mnogobrojnih apartmana, vila ili hotela u Crnoj Gori.

Želimo da izgradimo jednu zajednicu ljudi koji putuju i pomognemo im da na brz i jednostavan način dodju do pravog smeštaja, ako se odluče da svoj odmor provedu u Crnoj Gori.

Vlasnicima apartmana nudimo besplatno oglašavanje apartmana na našem sajtu, a posjetiocima našeg sajta koji žele da ljetuju na Crnogorskom primorju jednostavan pronalazak kvalitetnog smeštaja. Na našem sajtu Apartmani Crna Gora cete naći veliku ponudu apartmana.

U ponudi imamo smještaj za turiste kojima su prioritet niske cijene, a takodje i za turiste koji zele da ljetuju u luksuznom smještaju. Možete birati između ekonomičnih studija i apartmana, do veoma otmenih i luksuznih vila i hotela.

Postoji mogucnost i placenog oglasavanja ako neko od vlasnika apartmana zeli da izabere premium paket i dobije kompletnu prezentaciju apartmana u koju spadaju:

Oglasite se! Popunite Vaše kapacitete!

Koliko košta Premium paket?

Jednu kafu mesečno! (2.5 EUR-a) Plaća se na godišnjem nivou 30 EUR-a!

Saradnici

Translate »