22 Januara, 2023
Pregledi: 179
Id: 18542

Porto Bjelila

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 6
Kupatilo: DA
Parking: DA
Opis:

Apartmani Porto Bjelila Tivat

Objekat se nalazi u mirnom ribarskom naselju Bjelila.Idealno mjesto za mir,tisinu i opustanje. Vecina apartmana ima prelijep pogled na more. U sklopu objekta nalazi se restoran "Porto Bjelila" koji uvijek nudi svjezu ribu i morske specijalitete.

Nasa porodica se vec dugi niz godina bavi ribolovom, kako nocnim tako i dnevnim. Za goste koji vole ribolov mozemno oragizovati ribolov sa stapom, ribolov vrsama, dnevni ribolov mrezom nocni ribolov sa feralima (velikim svijetlima) i  mrezom. Novo u ponudi imamo atraktivan  ribolov na tune na otvorenom moru.

Bjelila se odlikuju prelijpom obalom, bezbrojem uvala, kamenim kućama i konobama čineći jedinstvenu ambijentalnu celinu. Stoga, mijesto je oduvijek privlačilo umetnike koji su ovde tražili svoju inspiraciju. U Bjelilima se nalazi izvor slatke vode - Frutak, zbog kojeg su u prošlosti, miještanke iz drugih mesta dolazile da peru i ispriraju - "bjele" veš i svoje tkanine, pa otuda je i nastalo ime - Bjelila.

Prehrambena prodavnica je udaljena 1 km, a pijaca sa svežim voćem se nalazi na 1,5 km.

Teren za golf se nalazi na 2 km od apartmana, a ronilački centar na 6 km. Vlasnici će za vas rado organizovati izlete svojim brodom do Plave Špilje i po Boki Kotorskoj.

Lokalni autobusi staju ispred samog objekta. Glavna autobuska stanica i trajektno pristanište u Tivtu udaljeni su oko 10 km. Aerodrom Tivat je takođe udaljen 10 km. Budva je udaljena 25 km, a Kotor 11 km.

Ime vlasnika: MIHAILO LAKIČEVIC

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38269146142
Adresa: Tivat,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »