19 Maja, 2022
Pregledi: 268
Id: 15739

Bulatovic Susanj

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Susanj

Apartmani Bulatovic Susanj

Apartmani Bulatovic nalaze se u Susnju samo 2 minuta od plaze u prvom redu do mora.

Svaka smjestajna jedinica ima zaseban ulaz, sopstveno kupatilo , kompletno opremljenu kuhinju , namjestenu terasu , neke imaju pogled na more ,neke nemaju .

Objekat je pod video nadzorom 24 h ,ukljujuci i osvijetljen parking u dvoristu kuce.

Gostima je na raspolaganju i rostilj u dvoristu kuce.

Radimo transfer sa aerodroma po povoljnoj cijeni.

Nas objekat otvoren je tokom citave godine,a u mjesecima van sezone nudimo jako povoljne cijene .

U ponudi imamostan 45m2 ,zaseban ulaz, spavaca soba koja ima francuski krevet i jos jedan krevet ,dnevna soba ima trosjed koji se moze pretvoriti u lezaj, tako da ta dnevna soba bude kao druga spavaca soba.

U stanu se mogu dodati 3 pomocna kreveta/cijena se mijenja/ , u ovom stanu ima kompletno opremljena kuhinja i trpezarija , kupatilo sa tus kabinom, namjestena terasa sa pogledom na more , LCD TV, besplatna upotreba klima uredjaja i wi - fi internet ,parking prostor za auto.

Stan 40m2 , zaseban ulaz, spavaca soba koja ima francuski krevet i jos dva kreveta ,dnevna soba i kuhinja su jedna prostorija i tu ima dvosjed koji se moze pretvoriti u lezaj, tako da ta dnevna soba bude kao druga sapavaca soba. ali na lezaju moze spavati ili jedna odrasla osoba ili dvoje djece .

U stanu se mogu dodati 3 pomocna kreveta/cijena se mijenja/ , u ovom stanu ima kompletno opremljena kuhinja i trpezarija , kupatilo sa tus kabinom, namjestena terasa sa djelimicnim pogledom na more , LCD TV,besplatna upotreba klima uredjaja i wi - fi internet ,parking prostor za auto.

Studio apartman 25m2 za 2 odrasle osobe, ovaj apartman ima zaseban ulaz,francuski krevet, moze se dodati i jedan pomocni krevet /cijena se mijenja/ , kompletno opremljenu kuhinju ,kupatilo,namjestenu terasu, LCD TV,besplatna upotreba klima uredjaja i wi -fi internet ,parking prostor za auto.studio apartman 30m2 ,za 3 osobe ,zaseban ulaz,francuski i jos jedan krevet za jednu osobu/ moze se dodati jedan pomocni krevet/cijena se mijenja/ , kompletno opremljena kuhinja,kupatilo sa tus kabinom, namjestena terasa sa pogledom na more, LCD TV,besplatna upotreba klima uredjaja i wi-fi internet, parking prostor za auto .

U ponudi imamo 2 ovakva apartmanasprat kuce tj veliki stan od 150 m2 ,zaseban ulaz, 2 spavace sobe , u svakoj francuski krevet, velika dnevna soba sa trosjedom koji se moze pretvoriti u lezaj tako da to dodje kao treca spavaca soba, kompletno opremljene kuhinja i trpezarija,frizider,sporet sa rernom, mikrotalasna,masina za sudje ,kupatilo sa hidromasaznom tus kabinom i ves masinom ,velika terasa sa predivnim pogledom na more, dvorisnim namjestajem i lezaljkama za suncanje .

U stanu ima LCD TV 60`` , satelitski kanali, besplatna upotreba klima uredjaja i wi fi internet .

Parking prostor za auto .ovaj stan je idealan za grupe prijatelja ili vece porodice.

U stanu se mogu dodati 3 pomocna kreveta/cijena se mijenja/ cijena stana je 120 eura 1 dan.

Ime vlasnika: Dubravka Bulatovic

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38268729822
Adresa: Šušanj,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »