30 Aprila, 2022
Pregledi: 143
Id: 9177

Buzuku Ulcinj

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Ulcinj

Apartmani Buzuku

Je gradska naseobina stara više od 2.5 mileniuma. Nalazi se na najjugo-istočnoj strani Jadranskog mora na samom ulasku u Otrantska vrata.

Zbog atraktivnosti područja, i svega onoga što nam je Bog podario, zahvalni smo precima što su izabrali baš ovo područje za naš ovozemaljski boravak.

Najduže pješčane plaže, najveći broj sunčanih sati u godini, i najpogodnija klima, čine ovaj grad najpoželjnijim ljetovalištem.

Pravi je izazov za turiste iz čitavog svijeta, da baš u njemu provedu svoje odmore, i da se baš njemu ponovo vrate.

Na trećem kilometru Velike Plaže u pravcu Ade Bojane,najnaturalnijeg nudističkog naselja na mediteranu, nalazi se naša i vaša kuća “BUZUKU HOUSE”.

Smještena je u najuređenijem naselju punom egzotičnog zelenila okruženog borovim stablima i oliandrima svih boja i čari.Na prvoj je liniji puta koji vodi prema plaži “MCM BEACH” redovno proglašavanoj najboljoj plaži u Ulcinju i šire, inače vlasnici plave zastave, najprestižnijeg priznanja koje se dodjeljuje kupalištima.

U njenoj ponudi možete koristiti mnoge usluge što podrazumjeva i usluge hrane i pića tokom čitavog dana. Kuća je od plaže udaljena svega 0.5 km.Kuća ima 20 smještajnih jedinica od čega 5 apartmana i 15 studia.

Ukupni smještajni kapacitet kuće jeste 60 ležajeva. Svi apartmani i studiji su klimatizovani, i imaju svoje terase opremljene udobnim mobilijarom.

U sastavu svake smještajne jedinice nalazi se kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i mini barom, TV sa satelitskim priključkom, pristup internetu wireless, kao i obezbjeđen parking za sva vozila.

Za ugodan boravak i nezaboravne trenutke koji vas očekuju, brine se naše uvijek preduzetljivo i raspoloženo osoblje koje vam je na raspolaganju, i trudi se da izađe u susret svim vašim željama i potrebama.S’dobrom nam došli!

 

Ime vlasnika: Valon Buzuku

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38269025161
Adresa: Ulcinj,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »