30 Aprila, 2022
Pregledi: 177
Id: 9309

Eki Ulcinj

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Opis:

Apartmani Ulcinj

Apartmani Eki se nalaze u blizini borove šume, iznad Male plaže u Ulcinju.

Njihova jedinstvena lokacija, okružena prelijepom prirodom pružaju mogucnost da se u izuzetno prijatnom ambijentu odmorite na pravi način.

Apartmani su u povrsini od oko 40m2, predvidjeni za cetri osobe i sadrze spavacu sobu sa bracnim lezajem, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom, trpezariju sa stolom za rucavanje, kupatilo sa tus kabinom, kuhinju sa friziderom , klimu, tv, internet, balkon sa pogledom na more i zasebno parking mjesto. Cijena apartmana u julu i avgustu iznosi 40 eura za noc. Jun i septembar je 30 eura za noc.

Prilikom uređivanja objekta dali smo prednost komforu, tako da svaki apartman ima svoju odvojenu terasu i prijatan kutak za odmor, uz mogućnost korišćenja baštenskog roštilja.

Na 20 minuta hoda od apartmana, nalazi se gradska plaža, poznatija kao Mala plaža, kao i veliki broj manjih stjenovitih plaža u podnožju borove šume, u blizini hotela ‘’Albatros’’. U blizini apartmana se nalaze dva mini marketa i restoran.

Po želji, našim gostima organizujemo doručak, vise raznovrsnih izleta u periodu boravka u našoj kuci, a takođe organizujemo i transfere sa aerodroma Tivat i Podgorica po cijeni od 60 eura u jednom pravcu. Transfer je moguce organizovati i iz Tirane i Dubrovnika.

Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate.

 

 

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38269553324
Adresa: Ulcinj,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »