30 Aprila, 2022
Pregledi: 182
Id: 9660

Nisavic Ulcinj

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Ulcinj

Apartmani porodice  Nišavić  nalaze se u Ulcinju na podnožju južne padine brda Pinješ neposredno uz more i Borovu šumu.

Apartmani Nišavić imaju jedinstven pogled na more, pogled na starogradsku tvrđavu i pogled na Borovu šumu.

Na terasama apartmana Nišavić uživaćete u jutarnjem ispijanju kafe, svježini morskog vazduha pomiješanog sa mirisom Borove šume ( park šuma primorskog Bijelog bora-Pinus Sylvestris) i uživati u nezaboravnim zalascima sunca.

U neposrednoj blizini su Mala gradska plaža (pješčana od zrnaca sitnog pijeska koji sadrži 29 minerala), zatim plaže duž Borove šume  sa jedinstvenom zabavom tokom dana pored plaže kao i nudistićka plaža hotela ,,Albatros“.

Na par minuta od App Nišavić u istom nizu nalazi se i jedinstvena Ženska plaža poznata po svojim ljekovitim i sumporovitim izvorima.

Voda iz sumporovitih izvora na lokalitetu Ženske plaže ističe u more i obogaćuje ga u plitkom dijelu , što u kombinaciji sa suncem i pijeskom pokazuje izuzetna ljekovita svojstva ovog  mikrolokaliteta.

Ukazom kralja Aleksandra 1926 god. Ulcinj je proglašen ,, za klimatsko mjesto i banjsko liječilište , a sumporno alkalni izvor za ljekovitu vodu“.

Ova  mineralna voda koristi se kod ginekoloških, kardioloških,reumatoloških,neuroloških i kožnih oboljenja.

Neposredna blizina Borove šume omogućava korišćenje njenjih blagodeti naročito djeci sa asmatičnim problemima, sportistima na pripremama za takmičenje i rekreativcima.

Mikroklimatske karakteristike lokacije App Nišavić omogućavaju blagotvorno i ljekovito i rekreativno dejstvo na ljudski organizam.

Okruženi primorskim biljem, maslinama, vinovom lozom,pitomim i divljim narom,mirisom lovora i ruzmarina, čempresa i mandarina ugodno ćete se odmoriti poslije divnog dana provedenog na plaži, da budete spremni za večernja uzbuđenja koja pruža ljetnji noćni život u Ulcinju.

Ljubaznost familije Nišavić omogućiće vam prijatan boravak i opuštanje, a buđenje uz cvrkut ptica poslije lijepog sna i svježine morskog vazduha nagovijestiće još jedan lijep dan vašeg godišnjeg odmora.

Nudimo vam boravak u moderno opremljenim apartmanima i sobama. Raspolažemo sa tri apartmana  1/2, 1/3, 1/4 , opremljeni su sa klima uređajima, TV sa satelitskom antenom, WiFi internetom, kuhinjom i kupatilom kao  i parking mjestom za svakog gosta.Imamo i četiri sobe :2/2, 1/3, 1/4.

Plaže su udaljene cca 100- 300 m. Pored smještaja nudimo i usluge transfera i izleta po Crnoj Gori.

DOBRO DOŠLI !

Ime vlasnika: Lazar Nišavić

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38267321357
Adresa: Ulcinj,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »