20 Marta, 2022
Pregledi: 2392
Id: 4183

Stan 70m2 Bar

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Kupatilo: 1
Tip Smještaja: Stan
Parking: Da
Opis:

Apartmani Bar

Stan se nalazi na 6 spratu u stambenoj zgradi u centru grada blizu Bulevara revolucije.Stan ima 70m2. Zgrada posjeduje lift. U spavacoj sobi ima jedan francuski lezaj, jedan samac i fotelja na rasklapanje. U dnevnom boravku se nalazi garnitura sa mehanizmom za spavanje. U stanu komotno boravi 6 osoba. Izmedju dnevnog boravka i hodnika postoje vrata koja po potrebi mogu da se zakljucaju. Klimatizacija je u kompletnom stanu (dnevni boravak i soba). Kablovska televizija i optički wi/fi internet su besplatni. Kuhinja je moderno opremljena. U zgradi se nalazi igraonica za djecu.

U neposrednoj blizini se nalaze svi gradski sadržaji – trgovinski objekti, obrazovne i državne institucije, kafe-barovi i restorani. Zgrada se nalazi u elitnom djelu grada, koji se odlikuje mirnim načinom života, bez obzira na turističku sezonu. Na 100m od zgrade se nalaze supermarketi (FRANCA, MAXI), teretana, pijaca sa svježim plodovima mora, rječnom ribom, povrćem i voćem, kao i dječji vrtić, osnovna škola, srednja škola, institut, administrativni objekti i objekti gradske infrastrukture.

Dužina šetališta uz more, sa mnoštvom prijatnih kafe-barova i restorana, iznosi 4 km. Dok šetate obalom, možete posjetiti i ljetnju rezidenciju kralja Nikole I, koja predstavlja nacionalni spomenik. Jedan od najvećih i najnovijih pravoslavnih hramova Crne Gore nalazi se na 5 minuta hoda od zgrade. U neposrednoj blizini se nalaze i Barska sportska dvorana sa fitnes centrom i atletskim salama. Na udaljenosti od 6 minuta hoda, na morskoj obali, nalazi se sportski kompleks kojeg čine fudbalski teren sa atletskom stazom, teren za mali fudbal i teniski tereni.

Za ljubitelje aktivnog odmora u Baru postoji mogućnost bavljenja ekstremnim spustom na planinskim biciklima po specijalnim stazama (downhill mountain biking), pješačenja turističkim stazama do udaljenih manastira, kao i izletničkog planinarenja.

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +382 69 722 277
Adresa: Centar, , Bar,
Pošaljite upit: apartmanizunjic@gmail.com
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »