Trg Herceg Novi

Herceg Novi
22 Aprila, 2022
Pregledi: 176
  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share
    Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Cijena:
Opis:

Apartmani Herceg Novi

Apartmani Trg Herceg Novi

Novo renovirani i moderno opremljeni apartmani smješteni su u srcu Starog grada u najstrozijem centru i na jednom od najljepših dijelova Herceg Novog. Odlično su pozicionirani sa otvorenim pogledom i sa jako puno dnevne svjetlosti.

Udaljeni su oko 5 minuta hoda od mora i poznate gradske plaže Škver. U apartmane se ulazi na zaseban ulaz sa bočne strane trga, gdje se izlazi i na jednu prostranu terasu.

Apartmani su okruzeni kafe barovima i restoranima sa baštama. Turistički biro, gradska biblioteka, banke, apoteka, pekara, prehrambena prodavnca kao i gradska pijaca nalaze se na oko 30  do 40 metara udaljenosti.

Svi značajni kulturno istorijski spomenici i znamenitosti grada locirani su neposrednoj blizini.U pitanju su dvije smještajne jedinice, Potpuno odvojene, veličine 27 i 40 kvadratnih metara.

Prvi apartman - GLAVNI TRG Studio - nalazi se na prvom spratu, veličine je 27 kvadratnih metara. Poseduje tri ležaja (bračni + singl ležaj - zidni krevet), čajnu kuhinju opremljenu sa pločom za kuvanje i friziderom kao i kupatilo sa tušem. Apartman gleda na Sat kulu i glavni gradski trg.

Drugi apartman - GLAVNI TRG Duplex - Nalazi se na drugom spratu, veličine je 40 kvadratnih metara. Cjelokupna unutrašnjost i kompletna oprema odrazavaju kombinaciju starog i moderno dizajniranog stila.

Na prvom nivou je dnevni boravak sa otvorenom kuhinjom. Kompletan prostor je skladno uklopljen sa prirodnim materijalima i bojama.

Uprkos suzdrzanoj boji, prostor izgleda zanimljivo zbog bogate i raznovrsne teksture materijala: rustikalni drveni podovi, orginalno izglačana opeka i kontrasti sa matiranom površinom  namještaja.

Pored  dnevne sobe, kuhinje, kupatila sa tušem i krovnim prozorom, apartman posjeduje i spavaću sobu na prostranoj galeriji  sa kraljevskim bračnim krevetom i dva krovna prozora .

Takođe i jedan dodatni ležaj kao sklopivi zidni krevet ugradjen je u dnevnoj sobi ispod galerijskog prostora. Apartman ima pogled na more, planine,  Kanli i Sat kulu i glavni gradski trg.

Oba apartmana su klimatizovana i posjeduju flat-screen TV sa kablovskom televizijom kao i wi-fi internet konekciju.

 

Ime vlasnika: Djukaric

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +436645238866
Adresa: Herceg Novi,
Povezani oglasi
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »