22 Aprila, 2022
Pregledi: 181
Id: 8512

Castell Utjeha

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Utjeha

Castell Mediterraneo je usamljena kuca na Crnogorskoj obali. Kuca je jedinstvene gradnje, kamena, u mediteranskom stilu.

Udaljena je od grada i prenatrpanih plaza i idealno je mjesto za prave ljubitelje prirode i one koji zele odmor od napornog gradskog zivota.

Kuca je okruzena mediteranskim biljkama. Ispred kuce nalazi se kamenita obala sa dubokom i kristalno cistom vodom, idealna za ljetnje osvjezenje ( nije pristupacno za manju djecu ).

Do najblize manje plaze potrebno je 10 minuta stazom kroz sumu. Na raspolaganju su dva apartmana: apartman u potkrovlju ( 80 kvadrata ) i veliki apartman ( 200 kvadrata ).

Od Bara smo udaljeni 18 km, a od Ulcinja 9 km. Kuca je sa magistralnim putem povezana makadamom ( 330 m ) Ljubitelji smo zivotinja i imamo pse i  macke.

U saradnji sa lokalnom turistickom agencijom organizujemo izlete kroz Crnu Goru ( Mini montenegro tura, Skadarsko jezero, Rafting na rijeci Tari, Krstarenje Bokom Kotorskom, Manastir Ostrog ... ).

Cijene zavise od perioda godine, duzine boravka I broja gostiju. Molim Vas posaljite upit I rado cemo odgovoriti o svim detaljima.

 

 

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +38269034416
Adresa: Dobra Voda,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »