11 Maja, 2022
Pregledi: 319
Id: 14608

Koral Petrovac

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Petrovac

Apartmani Koral Petrovac

Dobrodošli u Petrovac u Vilu KoralNa samo 300 metara od plaže u najmirnijem delu grada, nalazi se luksuzna Vila Koral koja je kreirana sa ciljem da pomeri granice vašeg zadovoljstva, unese lepotu, radost i uživanje za svaki proveden dan u njoj.

Zahvaljujući blistavom enterijejeru i eksterijeru ovaj luksuzni objekat sa 4 zvezdice koji odiše mediteranskom lepotom i toplinom, sa moderno opremljenim 2-krevetnim, 4-krevetnim i 5-krevetnim apartmanima.

Pored dela za odmor, svaki od apartmana poseduje kompletno opremljenu kuhinju sa tosterima i svim ostalim neophodnim aparatima i uredjajima, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, kao i terasu sa suncobranom gde možete uživati u mirisu mora i maslina.

U prostranom, lepo uredjenom dvorištu sa bazenom, letnjikovcima i cvetnom baštom gosti će sigurno provesti ugodne trenutke uživajući uz baštanski roštilj i žubor vode na prelepim fontanama ispred i iza objekta.

Gostima nudimo idealan, opustajući odmor, u miru i tišini. Prefinjen stil ovog ambijenta i ponuda velikog broja pratećih sadržaja, besprekorna usluga, briga o najsitnijim detaljima, kao ljubazni i predusretljivi domaćini učiniće vaš odmor kakav zaslužujete.

Cari Petrovca i okoline možete bolje upznati rentiranjem automobila. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni kablovskom televizijom, neogranice wi-fi, ličnim sefom i svakodnevnom profesionalnom sobnim uslugom.

Boravak u Vili postaće svakom gostu raznolika, bogata uspomena, ispunjena toplinom enterijera, pretvoriće se u želju sa novim dolaskom u ovu oazu mira i udobnosti.

Ime vlasnika: Vila Koral

Web sajt: www.vilakoral.com

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +381607650014
Adresa: Petrovac,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »