21 Aprila, 2022
Pregledi: 300
Id: 7582

Poznanovic Herceg Novi

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 3
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Apartmani
Parking: DA
Opis:

Apartmani Herceg Novi

Apartmani Poznanovic raspolazu sa cetiri apartmana: 1 dvokrevetni, 1 trokrevetni i 2 cetvorokrevetna apartmana.

Izgled, sadrzaj, lokaciju i cijene apartmana mozete da pogledate na nasem web sajtu www.apartmanipoznanovic.com Apartmani imaju pogled na more.

Dvokrevetni apartman APP10 je studio apartman sa kuhinjom i kupatilom. U apartmanu se nalazi bracni krevet za dvije osobe. Na raspolaganju su djeciji krevetic i djecija stolica za jelo. Povrsina apartmana bez terase je 21m2, i ima terasu 12m2. Na terasi je sto sa dvije stolice, dvije lezaljke i suncobran.

Trokrevetni apartman APP2 je studio apartman sa kuhinjom i kupatilom. U apartmanu se nalazi bracni krevet za dvije osobe i fotelja koja se otvara i pretvara u udoban lezaj za jednu osobu. Na raspolaganju su djeciji krevetic i djecija stolica za jelo. Povrsina apartmana bez terase je 30m2 i ima terasu 30m2. Na terasi je sto sa tri stolice, dvije lezaljke, veliki i mali suncobran, djecija kucica i djeciji tobogan.

Cetvorokrevetni apartman APP2A je dvosoban apartman sa kuhinjom i kupatilom. U apartmanu se nalazi francuski lezaj za dvije osobe i dva kreveta u spavacoj sobi. Na raspolaganju su djeciji krevetic i djecija stolica za jelo. Povrsina apartmana bez terase je 30m2 i ima terasu 8m2. Na terasi je sto sa cetiri stolice, jedna lezaljka i suncobran.

Cetvorokrevetni apartman APP9 je dvosoban apartman sa kuhinjom i kupatilom. U apartmanu se nalazi francuski lezaj za dvije osobe i bracni krevet za dvije osobe u spavacoj sobi. Na raspolaganju su djeciji krevetic i djecija stolica za jelo. Povrsina apartmana bez terase je 35m2 i ima terasu 40m2. Na terasi je sto sa cetiri stolice, dvije lezaljke, veliki i mali suncobran, djecija kucica i djeciji tobogan.

Svaki apartman ima kablovsku TV, Wi-Fi internet, klima uredjaj, peglu, fen za kosu i potpuno opremljenu kuhinju. Na raspolaganju su djeciji krevetic i djecija stolica za jelo. Posteljina se mijenja na pet dana, a ako je potrebno i cesce. Peskiri se mijenjaju svaki dan. U nasem veseraju za vas besplatno peremo ves.

Apartmani sa terasama su oznaceni.

Lokacija: Herceg Novi - Topla Plaze se nalaze na 150m oko 3-4min. hoda od nasih apartmana. Jedna je pjeskovita, druga sljunkovita, a treca betonska. Prodavnica je udaljena 50m. Centar starog grada je udaljen 10 minuta hoda od nasih apartmana. Centar Igala je udaljen 10 minuta hoda od nasih apartmana. Sve je blizu, tako da mozete svuda da idete pjeske.

 

Ime vlasnika: Jagos Poznanovic

Web sajt: www.apartmanipoznanovic.com

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +381643049016
Adresa: Herceg Novi,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »