22 Aprila, 2022
Pregledi: 254
Id: 8140

Sun Herceg Novi

  • Preuzmi
  • Odštampaj
  • Bookmark
  • Share This Listing
images
images
images
images
images
images
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Terasa: DA
Apartmana: 20
Kupatilo: DA
Tip Smještaja: Hotel
Parking: DA
Opis:

Apartmani Herceg Novi

 

Hotelsko naselje Hunguest Hotel Sun Resort

 

Dugacko je 400 metara i nalazi se neposredno pored setalista, na obali mora. Medju gustom mediteranskom vegetacijom, palmi i oleandera smjesteno je ukupno pet hotelskih zgrada i cetiri apartmanske kuce, koje cekaju goste.

Sve su sobe klimatizovane, imaju sopstveno kupatilo, a iz vecine soba pruza se lijepa panorama na hercegnovski zaliv, dio bokokotorskog zaliva.

Razonodu gostima pruzaju sopstvena plaza na obali mora, sportski tereni, bazeni i wellness centar. U hotelskom kompleksu ima dva restorana i jedan lokal.

Gosti mogu da koriste sve usluge hotelskog parka bez obzira na to u kojem dijelu hotelskog kompleksa su smjesteni. Hotel je pogodan i za organizovanje konferencija.

Savremeno opremljena velika sala i sekcione sale, odgovarajuca su mjesta za organizovanje workshop-ova i seminara. Gosti hotela auto mogu parkirati u hotelskoj garazi .

Izbor tipova soba dvokrevetna soba dvokrevetna soba sa sopstvenim jacuzzi-jem ili tusem sa funkcijom masaze dvokrevetni apartman dvokrevetni apartman sa cajnom kuhinjom dvokrevetni apartman sa jacuzzi-jem

U apartmanima svih kategorija moguce je postavljanje pomocnog lezaja. Apartmani sa cajnom kuhinjom i jaccuzzi-jem povezani su sa po jednim obicnim apartmanom pruzajuci idealnu mogucnost za smjestaj porodica i manjih drustava.

U prizemlju zgrade Primorka i na stepenasto smjestenim terasama se nalazi „oaza,, koja gostima sluzi za osvjezenje. Wellness centar se prostire i pod vedrim nebom, a u natkrivenom dijelu goste ocekuje vise jaccuzzi-ja, solarijum, tradicionalne i infra saune, sobe za masazu, manikir, pedikir, frizerski salon.

Izlazeci iz natkrivenog dijela ,,oaze,, gosti hotela direktno stupaju na prostor sa otvorenim bazenima. Wellness centar mogu koristiti svi gosti smjesteni u hotelskom kompleksu.

Ponuda izleta: Izlet brodom: Ostrvo Perast (4 do 5 sati) Voznja u zalivu Herceg-Novog (Igalo, Njivice, Mamula itd. cca 2 sata Izlet autobusom:

Cjelodnevni izlet (Herceg Novi, Kotor,Cetinje,Budva) Herceg Novi (razgledanje grada) Kotor (pod zactitom UNESCO – poludnevni izlet) Dubrovnik (pod zastitom UNESCO – poludnevni izlet) Cetinje – grad prijestonica Budva (razgledanje grada) Sv.Stefan (grad–hotel) Ostrog manastir – cjelodnevni izlet

 

 

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: 0038231355000
Adresa: Herceg Novi,
Related Listings
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
POŠALJI PORUKU

Pošalji poruku za Admin

Translate »